Trainingen

Filteren trainingen
  • Thema

  • Doelgroep

  • Type

  • Reset

4 trainingen gevonden

Begeleidingsvaardigheden

Deze training is bedoeld voor mensen die naast hun werkzaamheden met enige regelmaat collega’s begeleiden. Bijvoorbeeld als buddy, om iemand in te werken of om iemand wegwijs te maken. In deze training leer je structuur aan te brengen in deze taak en de verschillende gesprekken effectief te voeren, zodat degene die je begeleidt zelfstandig zijn […]

Bekijk de training

training Business Development Strategie accountants - hrd groep

Training business development strategie

In drie interactieve workshops leer je hoe je samen met je hele team onderneemt. Het resultaat is tweeledig: een werkbaar business development plan en een impuls aan de cultuur van je team. De training is voor iedereen toegankelijk en er is geen specifiek aanvangsniveau nodig.

Bekijk de training

training leidinggeven aan professionals - hrd groep

Leidinggeven aan professionals

Het is een must om als leidinggevende jouw medewerkers te binden en te boeien. In de training leidinggeven aan professionals leer je specifieke vaardigheden voor leidinggeven in de 21e eeuw. Je vult vooraf de LeiderschapsScan© in, waar je jouw eigen voorkeuren en kwaliteiten ontdekt.

Bekijk de training

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.